11 STATEČNÝCH BOJOVNÍKŮ OBRALO LUKAVEC BOJUJÍCÍ O POSTUP O DVA BODY !!!

24.04.2011 13:33

ČECHIE MŠENÉ - SK LUKAVEC 1:1

11 STATEČNÝCH BOJOVNÍKŮ !!!

FIALA VÁCLAV

RAZÁK ZDENĚK

FÁRY JAROMÍR

RYSKA JIŘÍ

HOLUB VÁCLAV

PODANÝ VÁCLAV

TAJČ PETR

ŠEBESTA MAREK

DVOŘÁČEK JAN

RICHARD ZELINKA

HUJA DOMINIK

V rámci 18. kola OP starších dorostenců hostil náš celek na domácím posvátném pažitu v Podole favorizovaný SK Lukavec. Lukavec patří ( patřil ) mezi kandidáty na první místo a tedy postup do vyšší soutěže. Naši dorostenci se museli obejít bez trenéra, který jel jako hlavní coach s A-týmem do Křešic. Hráčský kádr byl oslaben obrovsky. Chyběli tito hráči : Robin Bučo, jenž je na Moravě, Radek Pilař, omluvenka žádná, dlohodobě zranění Karfilát s Kajetánem a také Ondřej Mach.

Do zápasu tak nastoupilo pouze jedenáct hráčů, kteří nechali na hřišti všechno a po zápase únavou padli na trávník!!! Dorost však od 15. minuty prohrával 1:0 poté, když se přesně trefil kapitán hostí. Do konce prvního poločasu jsme si příliš golových šancí nevytvořili, za zmínku stojí ale hlavičkový pokus Razáka, který zase až tak nechybělo. 

Ve druhém poločase náš tým začal bojovat a nehodlal se s prohrou spokojit. V 61. minutě přišlo vyrovnání. Zelinka poslal dlouhý pas na Holuba, který unikl obraně a při kličce golmanovi upadl ve vápně ... sudí na chvíli zaváhl, ale Vaškům bolestivý výkřik byl natolik přesvědčivý, že sudí nakonec na dobře viditelný bílý puntík ukázal. Pokutový kop se rozhodl zahrávat golman Vašek Fiala ... penaltu proměnil a bylo srovnáno !!! ( video později ). Hosté měli více balon na kopačkách, ale nebezpečnější jsme byli my. Asi v 75. minutě Dominik Huja svou bojovností se dostal za stopery hostí a poté i se štěstím vypadl balon golmanovi z rukou. Huja pak z mírného úhlu měl před sebou prázdnou branku, ale minul !!!!! Obrovská škoda !!! V poslední minutě nastavení měl ještě šanci Holub, když z otočky levačkou vyslal vcelku razantní střelu směrou k soupeřově bráně. Střele ale skončila vedle pravé tyče.

 

Dorostenci tak zřejmě překazili postupové ambice dorostencům z Lukavce !!! Lukavec ztrácel na Pokratice 5 bodů, ale jelikož dnes s námi remizoval a Pokratice rozstříleli Sulejovice, je ztráta už sedm bodů. Navíc se na Lukavec dotáhl Straškov a Dynamo Podlusky na rozdíl dvou bodů.

 

Velice hezké také bylo, když po zápase z řad fanoušků byla slyšet chvála na výkon našich dorostenců :-). Je vidět, že i náš dorost se dokáže v době hráčské krize dát dohromady, bojovat a hrát dobrý fotbal s týmy hrajícími o postup do vyšší soutěže.