Ani dva góly Vaška Holuba na body z Pokratic nestačily !!! Dorostenci podlehli domácím 5:2 !!!

17.04.2011 12:45

SOKOL POKRATICE - ČECHIE MŠENÉ-LÁZNĚ 5:2 !!!

Branky : 2X HOLUB

Sestava : Fiala - Fáry, Razák, Bučo, Zelinka - Ryska, Holub, Podaný, Šebesta - Mach, Huja

 

 ROZBOR

 

2. minuta - V Pokraticích pro nás začal zápas nejhorším možným způsobem ! Hned ve druhé minutě se dokázali domácí prosadit po chytré kombinaci na naší polovině a přesným zakončením.

40. minuta - 2:0!!! Domácím jsme dokázali vzdorovat až do 40. minuty. Domácí využili lepší fyzické zdatnosti a vstřelili nám druhou branku.

45. minuta - Poločas --- V prvním poločase byli jednoznačně lepší domácí, náš tým si nevytvořil žádnou brankovou příležitost. Holub a Šebesta při cestě směrem k bráně byli vždy zastaveni a tak jsme nevybojovali ani jediný rohový kop.

55. minuta - 2:1 !!! Vašek Holub se dostal po přihrávce od Šebesty za obranu domácích a z úhlu dokázal poslat balon ke vzdálenější tyči. Golman míč ještě lehce tečoval, ale střela měla dostatečnou razanci a míč skončil v síti.

62. minuta - OBROVSKÁ ŠKODA ! Spolupráce na trase Šebesta-Holub mohla přinést další ovoce. Šebesta poslal krásný balon na Holuba, který obešel golmana domácích, ale z těžké pozice už nedokázal míč usměrnit do opuštěné branky !!!

67. minuta - Vašek Holub povzbuzen vstřelenou brankou zkouší střelbu z dálky, ale jeho pokusy končily mimo prostor vymezený pro branku. Ze standartních situací po faulech na Holuba a Huju jsme také nezahrozili. Jak Razák, tak Huja nedokázali poslat na golmana domácích nějak nebezpečnou střelu.

70. minuta - A šance na body se vzdalují !!! Domácí dávají třetí gól !

85. minuta - Je rozhodnuto !!! Pokratice střílí čtvrtou branku v utkání !

87. minuta - Vašek Holub podruhé !!!!!! Vše začalo u Jirky Rysky, který poslal balon na Huju. Huja dal na paty Holubovi, který si dokázal ještě balon stáhnout na levačku a jako lasička se protáhl mezi domácími obránci ... Vašek sám proti brankáři zachoval chladnou hlavu a s přehledem zakončil ( SLEDUJTE VE VIDEU ! ). Na oslavu gólu si Holub jako již několikrát sundal dres, avšak tentokrát sudí kartu neudělil ! Holub se tak prozatím stal nejlepší jarním střelcem se třemi góly !!!

90+2´minuta - Pokratický střídající žák dává na konečných 5:2. Tento gól už nic neřešil !!!

Anketa

Hráč utkání

Fiala (7)
27%

Fáry (2)
8%

Zelinka (1)
4%

Ryska (3)
12%

Razák (3)
12%

Bučo (1)
4%

Šebesta (1)
4%

Podaný (2)
8%

Huja (1)
4%

Holub (4)
15%

Mach (1)
4%

Celkový počet hlasů: 26

Diskuze

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek