Bezbrankovou remízu z poločasu jsme neudrželi. Dorostenci podlehli Straškovu 1:3 !!!

27.03.2011 13:25

Čechie Mšené - Straškov 1:3 (0:0)

Sestava : Fiala - Bučo, Fáry, Razák, Zelinka - Šebesta, Holub, Tajč, Huja - Pilař, Ryska

Náhradníci : Podaný, Hausner, Dvořáček

 


ROZBOR

První poločas byl celkem vyrovnaný. Straškov se přesto častěji dostával do pro oko fanouška zajímavých situací. Náš tým měl největší šanci po faulu na Holuba, když standartní situaci zahrával kapitán Razák. Tomu však několik centimetrů chybělo. Další příležitosti jsme si vytvářely spíše po rohových kopech, ale nic vážného z toho nebylo. Na druhé straně naše obrana pracovala velmi dobře a golman Fiala také tým podržel.

Do druhého poločasu střídal Jirka Ryska za Vaška Podaného a právě Vašek byl tím hráčem, který "žákovsky" propadl v souboji s útočníkem hostí a náš celek hned ve druhé minutě druhé půle inkasoval. To našemu celku nepomohlo a o chvíli později přišla druhá branka, opět ze strany Velkého Mozarta. Ve třinácté minutě druhého poločasu ale šanci na bodový zisk vrátil výborně hrající Dominik Huja, když po krásné individuální akci položil golmana a krásně umístil střelu podél něho k tyči. Bohužel Straškov zase začal tlačit a o tři minuty později z toho byl opět gól na odskok o dvě branky. Náš tým už neměl síly na to, cokoliv se zápasem udělat. Poslední zápisek si velmi dobře pískající sudí Huml udělal, když udělil po právu žlutou kartu v 69. minutě Ríšovi Zelinkovi.

 

Úvodní zápas nám tak nevyšel úplně podle představ. Bylo vidět, že náš tým měl problémy s přechodem do útoku. Věřme, že se brzy uzdraví naše ofenzivní síla Filip Kajetán a náš dorost začne sbírat body !!!

Anketa

Hráč utkání

Václav Fiala (5)
19%

Zdeněk Razák (3)
12%

Jaromír Fáry (3)
12%

Robin Bučo (2)
8%

Richard Zelinka (2)
8%

Václav Holub (3)
12%

Marek Šebesta (1)
4%

Petr Tajč (1)
4%

Dominik Huja (1)
4%

Radek Pilař (1)
4%

Jiří Ryska (1)
4%

Václav Podaný (3)
12%

Celkový počet hlasů: 26

Čechie Mšené - Straškov-Vodochody