NAŠI DOROSTENCI TO DOKÁZALI !!! I PŘES ZRANĚNÍ V TÝMU JSME DOKÁZALI V EL CLÁSICU PORAZIT VIKTORIÁNY 2:0 !!!!!!

10.04.2011 13:45

Mšené-lázně/ Ve třetím jarním kole jsme na hřišti "V PODOLE" přivítali našeho rivala. DERBY s Budyní nad Ohří byl dlouho očekávaný zápas a tak se sešla i velmi slušná divácká návštěva !!!

 

Trenér Kejř postavil tuto základní jedenáctku: FIALA VÁCLAV - ZELINKA RICHARD, RAZÁK ZDENĚK, FÁRY JAROMÍR, RYSKA JIŘÍ - ŠEBESTA MAREK, HOLUB VÁCLAV, TAJČ PETR, HUJA DOMINIK - PILAŘ RADEK, BUČO ROBIN

Náhradníci : PODANÝ VÁCLAV, DVOŘÁČEK JAN

 

ROZBOR:

1. - 7. minuta - Naši kluci do zápasu nastoupili famózně. Hned od začátku jsme drželi balon na svých kopačkách a působili jsme lepším týmem.

8. minuta - GÓÓÓÓÓL !!! RADEK PILAŘ PROKÁZAL SVOU RYCHLOST, DRAVOST A KVALITU V ZAKONČENÍ !!! Po úniku domácím obráncům prostřelil golmana hostí a stadionem propukla velká radost !!!! 1:0 PRO NÁS !!!

18. minuta - ČERVENÁ KARTA !!! Robin Bučo unikl hostujícím obráncům, jeden z nich ho ale hrubě zezadu sestřelil před hranicí velkého vápna a vidí tak od hlavního arbitra červený kartonek. Robin je naštěstí v pořádku.

19. - 37. minuta - Naši dorostenci povzbuzeni gólem a vyloučením hostujícího hráče se stále snaží útočit, ale útočná síla už není taková jako ze začátku zápasu. Rohové ani přímé kopy se nám v gól nepodařilo přetavit. Ani Budyně ale není nijak obzvlášť nebezpečná. Nejaktivnějším byl asi budyňský Oliva, ale ani on naštěstí nenalezl způsob jak dostat balon za záda Vaška Fialy.

38. minuta - První žlutá v našem týmu !!! Žlutý kartonek vidí náš forward Robin Bučo !!! Nervová soustava začala pracovat ale také i u hostujícího týmu. Během zápasu sudí hostům udělil několik žlutých karet !!!

45. minuta - Konec první půle !!! Naši dorostenci po zásluze vedou !!!

50. minuta - Žlutou kartu v našem týmu vidí také Jára Fáry

61. minuta - GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL !!!!! RADEK PILAŘ SE STÁVÁ KLÍČOVÝM MUŽEM ZÁPASU !!! Náš kvalitní forward se opět protlačil do zakončení a ačkoliv jeho střela nebyla díky teči příliš razantní, přesto se dokázala dostat za brankovou čáru a náš tým přidává klidnou pojistku !!!!

 

63. minuta - Žlutou kartu vidí i kapitán Razák !!!

66. minuta - Další z hrubých zákroků !!! Vašek Holub se dostával za obránce hostích a ten ho hrubým zákrokem sestřelil k zemi. Sudí ovšem ukazuje pouze žlutou kartu.

70. minuta - OBROVSKÁ ŠKODA !!! Radek Pilař namazal Bučovi před bránu nádherný balon, bohužel náš útočník branku trestuhodně přestřelil !!!

 

75. minuta - Střídání v našem týmu. Ze hřiště odchází dnes velmi dobře hrající Dominik Huja a na jeho místo nastupuje Vašek Podaný !!!

79. minuta - Velký potlesk z tribun sklízí druhý střídající hráč. Robin Bučo odchází ze hřiště a nahrazuje ho Honza Dvořáček. Robin dnes hrál velmi bojovně a nejen bojovností prokázal, že je talentem mšenské Čechie !!!!

90. minuta - JE TO DOMA !!!!!!!!!!!!

DOROST ČECHIE MŠENÉ - LÁZNĚ ZVÍTĚZIL V DERBY S BUDYNÍ NAD OHŘÍ 2:0 !!! NAŠI KLUCI UKÁZALI BOJOVNÝ VÝKON OZDOBENÝ ČISTÝM ŠTÍTEM VAŠKA FIALA A HLAVNĚ DVĚMA GÓLY RADKA PILAŘE !!! NIKDO NEBYL NA NAŠÍ STRANĚ VYLOUČENÝ ANI PŘEKVAPIVĚ PŘES DŮRAZ HOSTŮ ZRANĚNÝ A TAK SE MŮŽEME TĚŠIT NA DALŠÍ UTKÁNÍ V POKRATICÍCH !!!

 

NA PŮL ROKU TAK OPĚT OD BUDYNĚ PŘEBÍRÁME DERBY-OVSKÉ VÍTĚZNÉ ŽEZLO !!!!

 

Další videa mohu dodat !!!

Anketa

Jak hodnotíte výkon našich kluků ?

VÝBORNÝ (6)
27%

KVALITNÍ, ALE MOHLI JSME DÁT VÍCE BRANEK (16)
73%

Celkový počet hlasů: 22