DOROST PROŽIL VYJÍMEČNOU SEZONU !!! V POSLEDNÍM KOLE PŘEVÁLCOVAL TŘETÍ PODLUSKY 4:12 !!! CELKOVĚ SE TAK DOROSTENCI TREFILI V SEZONĚ 100X !!!

18.06.2011 15:56

Naši dorostenci zakončili neskutečnou sezonu z hlediska historie. Už dlouho nebyl dorost v takové formě jako v sezoně 2010/2011. Po nepříliš povedeném podzimu, kdy naše dorostence potkávala zranění přišlo jaro a v něm naši dorostenci soupeře doslova válcovali. I přesto, že čtyřikrát prohráli, tak kromě zápasu v Pokraticích jsme vždy měli k bodům hodně blízko. Našemu dorostu se zejména povedla závěrečná část, když od 20. kola jsme neprohráli. Ve dvacátém kole jsme remizovali s Černiví, pak přišly tři kola, v nichž jsme vždy vyhráli v poměru 7:3. Ve 24. kole jsme porazili Čížkovice 3:0. V kole předposledním Liběšice 8:1.

 

V dnešním 26. kole, tedy posledním náš dorost zajížděl na půdu třetího celku soutěže a to Dynama Podlusky. V utkání byli spíše favorizovány domácí Podlusky, ale naši dorostenci potvrdili výbornou formu a domácím uštědřili pořádný výprask !!!

 

DYNAMO PODLUSKY - ČECHIE MŠENÉ LÁZNĚ 4:12

Střelci : 3X Holub, 3X Kajetán, 2X Šebesta, Razák, Huja, Tajč, Pilař

ŽK: Razák

ČK: Kajetán

Sestava : Fiala - Karfilát, Razák, Bučo, Zelinka - Šebesta, Holub, Tajč, Kajetán - Pilař, Huja

Náhradníci: Podaný, Fáry

 

KOMPLETNÍ REPORT ( MINUTY ), FOTOGRAFIE, VIDEA NA WEB DÁM ASI V NEDĚLI :-)

Diskuze

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek