Dorostenci potvrdili roli favorita a vezou z Čížkovic 3 body za výhru 0:3 !!! Mládežnické celky tak o víkendu opět bodovaly naplno !!!

05.06.2011 13:17

Čížkovice - Čechie Mšené-lázně 0:3

Sestava : Fiala - Zelinka, Razák, Bučo, Fáry - Šebesta, Holub, Tajč, Kajetán - Pilař, Mach

Náhradníci : Hausner, Dvořáček, Ryska, Podaný, Tošner

Čížkovice/ Netradičně 16-ti členná výprava se vydala na utkání v Čížkovicích. Do utkání jsme nastupovali jako favorit, domácí navíc nastoupili v devíti, takže naše převaha byla značná. Celé utkání jsme měli balon na kopačkách a zápas se rozhodl v první půli třemi góly. Ve druhém poločase jsme měli minimálně deset golových příležitostí, ale domácí golman podal výborný výkon a svůj tým podržel od debaklu.

Náš dorost má tak na kontě neuvěřitelných 36 bodů se skore 80:60 a drží krásnou šestou příčku, o kterou se ještě popere se Sulejovicemi a Žitenicemi. Letos je to ale rozhodně vydařená sezona.

UTKÁNÍ V MINUTÁCH

13. minuta - Filip Kajetán z pokutového kopu na 0:1

15. minuta - Radek Pilař dává svůj 22 gól ... stav 0:2

35. minuta - Pilař podruhé v utkání dává gól, celkově na 0:3

51. minuta - Jára Fáry je střídán, nastupuje Ryska

51. minuta - Marek Šebesta střídá, nahrazuje ho Podaný

60. minuta - Další změna v naší sestavě, místo Macha nastupuje Dvořáček

90. minuta - Sudí proti nám odpískal pokutový kop, který zřejmě být neměl. Hráč domácích ale neproměňuje ( branku minul o pořádný kus )

90. minuta - Ještě před penaltou vidí za protesty žlutou kartu kapitán Razák

 

PŘÍŠTÍ UTKÁNÍ HRAJEME NAPOSLEDY V TÉTO SEZONĚ DOMA PROTI CELKU SK LIBĚŠICE. JE TO TÝM, KTERÝ JE SE TŘEMI BODY ( ZA VÝHRU NAD BUDYNÍ ) NA POSLEDNÍ PŘÍČCE. S DOROSTEM SE BUDE TAK DOMA LOUČIT PĚTICE HRÁČŮ. PŘIJĎTE TAK NA POSLEDNÍ DOMÁCÍ UTKÁNÍ V SEZONĚ 2010/2011 NAŠE BORCE PODPOŘIT.

 

Foto a video dodám