El Clásico se blíží !!! Vraťme Budyni podzimní porážku !!!

03.06.2010 16:22

 

 

JAK TO BYLO NA PODZIM ?

V neděli se naši dorostenci střetli v derby s Budyní nad Ohří. Náš tým nastoupil v rozestavení, které slibovalo ofenzivní fotbal. Hráli jsem pouze na tři obránce a to, že pravého beka hrál Láďa Šesták, stoper byl jako vždy Zděnda Razák a nalevo Víťa Karfilát. Ve středu pole se vedle Vaška Holuba postavil Ríša Zelinka. Na krajích operovali Honza Toman v růžových rukavičkách a na druhé straně Filip Kajetán. Ve předu jsme měli kanonýra Páťu Botoše, vedle něj žáka Dominika Huja a forwarda hrál také Marek Šebesta. Na střídání jsme stejně jako Budyně neměli k dispozici nikoho.

První poločas byl velice vyrovnaný, asi v páté minutě za strkanici viděli žlutou kartu budňský Tregner a náš Filip Kajetán. V první půli viděli žlutou kartu také Marek Šebesta a Páťa Botoš. Budyňští se dostávali často do přečíslení, ale Vašek Fiala skvělými zákroky zmařil všechny golové šance hostí. Náš tým se na šanci dost nadřel, ale šance na gol rozhodně byli, nutno připomenout krásné nůžky Páti Botoše, jenž díky skvělému reflexu golmana hostí skončili jen rohovým kopem.

Ve druhém poločase jsme začali tlačit, ale stále to gol nepřineslo. Obrovskou šanci měl Vašek Holub, poté co ho Ríša Zelinka skvěle vyslal se Vašek řítil sám na golmana ale než aby šel do brány vystřelil levačkou a střela skončila mimo branku. Tato spálená šance pro nás znamenala jediné, trest ze strany Budyně !!! Budyňský Politeo si ve vápně dokázal obejít Zelinku a Vendovi Fialovi nedal žádnou šanci. Budyňští tak měli tři body nadosah. Náš tým to ale nezabalil a bojoval dál. Páťa Botoš se stále dral kupředu, několikrát padl ve vápně, ale ani jednou penaltu sudí neodpískal . Ve druhém poločase viděli žlutou kartu ještě Zdeněk Razák a Vašek Holub. Utkání bylo hodně vyhecované, plné faulů, strkanic, ale ani na jedné straně nedošlo k vyloučení a na těžkém terénu padla jen jedna branka. Bohužel do naší sítě.
 

Diskuze

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek