Holubovo bleskové srovnání po poločase na cenný bod z Bezděkova nestačilo !!! O remízu nás připravila velmi přísná penalta !!!

03.04.2011 13:19

 Za slunečného dopoledne vyrazili dorostenci k velmi těžkém zápasu do Bezděkova, kde sehráli druhé jarní kolo s místním SK. Domácí se v posledních kolech prezentovali velmi dobrou hrou a tak jsme chtěli získat alespoň bod. Bohužel trenér Kejř se musel obejít bez dlouhodobě zraněných Kajetána a Karfiláta. Oproti minulému utkání chyběli ještě Hausner, Podaný a Bučo. Ještě štěstí, že přišel žák Ondra Mach a odjeli jsme v jedenácti.
 

Naše sestava : Fiala, Zelinka, Razák, Fáry, Ryska - Šebesta, Holub, Tajč, Huja - Mach, Pilař
 

 

Rozbor :

8. minuta - Náš celek inkasuje !!! Utkání pro nás začalo velmi nemile, když už po osmi minutách se nešťastně odrazil míč na velké vápno k volnému hráči domácích a ten usměrnil střelu přesně k tyči.

9. - 45. minuta - Náš tým hraje s domácími vyrovnaně, z našich dorostenců se dvakrát v šanci ocitl Vašek Holub, vždy ale trefil pouze prostor, kde byl připravený golman domácích. V další šanci byl pak po krásné přihrávce Tajče Marek Šebesta. Poslední výraznější příležitost měl kapitán Zděnda Razák po standartní situaci, ale také nedokázal míč hlavou dostat za zády golmana domácích. Naše obrana s nájezdy dorostenců z Bezděkova neměla výraznějších problému a když problémy přišly, tak skvěle zachytal Vašek Fiala. 

46. minuta - A je vyrovnáno !!!!! Bleskový vyrovnávací gól střílí Vašek Holub !!! Radek Pilař zatáhl balon po lajně a přihrál na volného Vaška Holuba, ten si balon zpracoval, unikl stoperu domácích a usměrnil balon ke vzdálenější tyči !!!!

55. minuta - Vašek Holub se rozhodl, že v zápisníčku pana rozhodčího chce být jen on, po nesportovním dohrání vidí od hlavního arbitra žlutý kartonek.

57. minuta - Penalta !!! Hráč domácích unikl obraně a při kličce Vašku Fialovi dnes poněkolikáté padá jako jehličí z vánočního stromku. Bohužel pro nás sudí tento herecký výkon (za který by se nemusel stydět ani takový kalibr jako B.Pitt) domácího záložníka posuzuje jako nedovolený zákrok našeho golmana a nařizuje penaltu !!!

58. minuta - A nervová soustava pracuje !!! Vašek Fiala a Zdeněk Razák se po diskuzi s hlavním sudím přidávají do skupiny žlutých kartonků.

59. minuta - Penalta proměněna ---> prohráváme 2:1 !!!

60. minuta - 90. minuta - Náš tým se snaží bojovat, ale těžko se dostáváme do nějakých vyloženějších příležitostí. Největší zbraní jsou tak dlouhé nákopy od Vaška Fialy, ale ani z těch nevytěžíme nic. Domácí také hráli velice dobře a vytvářeli si řadu zajímavých příležitostí. Vždy ale zachránil náš tým výborně chytající Fiala. Ocenit musíme také vykopnutí z brankové čáry od Ríši Zelinky, který Fialu zastoupil na výbornou !!!!

90. minuta - Konec !!! Škoda, škoda a zase škoda !!!! Dnešní utkání nás může hodně mrzet, vzhledem k tomu v jaké sestavě jsme nuceni nastupovat jsme odvedli dobrý kus práce a je škoda, že sudí odpískal penaltu, kterou nemusel ... Věřme, že se karta obrátí a příště budeme šťastnějším týmem my !!!

 

Dnes si Holub s Bučem k Vaškovu gólu plácnout nemohli. Robin Bučo pro zdravotní problémy do Bezděkova nejel...

Foto a video později :-))))

Anketa

Hráč utkání !!!

Václav Fiala (8)
30%

Jaromír Fáry (1)
4%

Richard Zelinka (2)
7%

Jiří Ryska (1)
4%

Zdeněk Razák (5)
19%

Václav Holub (3)
11%

Marek Šebesta (1)
4%

Petr Tajč (2)
7%

Dominik Huja (1)
4%

Radek Pilař (1)
4%

Ondřej Mach (2)
7%

Celkový počet hlasů: 27