Naši dorostenci derby zvládli !!! Dramatické El Clásico rozhodla branka Patrika Botoše !!!

06.06.2010 12:34

VIKTORIE BUDYNĚ NAD OHŘÍ - SOKOL ČECHIE MŠENÉ-LÁZNĚ 0:1

Sestava : Fiala - Frič, Razák, Šesták, Karfilát - Kajetán, Gunar, Holub, Šebesta - Botoš, Toman

Náhradníci : Zelinka, Huja, Fáry

Branka : Patrik Botoš

 

ROZBOR :

 

-10. minuta - Krásné počasí pro diváka, horší pro aktéry dnešního utkání. Na obloze pálí slunce, trávník je čerstvě posekán, sítě natažené, naši fans v sektoru hostí a sudí sepisuje dnešní zápis ... do utkání zbývá deset minut.

0. minuta - Je to tady !!! Hráči za doprovodu sudího Husara nastupují na polovinu hřiště, aby se pozdravili s početným kotlem našich fans a méně početným kotlem fanoušků domácích ( kdo by taky na ten fotbal v Budyni chodil že ?! )

6. minuta - Tak to byla nádhera !!! Míša Gunar si poradil krásnou kličkou s obráncem hostí, důrazného stopera domácích elegantně dloubáčkem přechodil a připravil tak jasnou gólovou pozici pro Patrika Botoše. Páťa zachoval chladnou hlavu a střelu umístil perfektně k tyči. EL Clásiko tak nemohlo začít lépe !!!

20. minuta -  Obrovská škoda !!! Péťa Frič si naskočil výborně na roh a hlavou umístil míč do branky, z brankové čáry ale balon dokázal odvrátit hostující obránce ( video se zpracovává a bude na webu )

21. minuta - Domácí začínají hrát důrazně a odnáší to náš stoper Zdeněk Razák. Po faulu budyňského Řepíka, který nebyl chybně ohodnocen žlutou kartou musí náš stoper opustit hřiště a je zhruba na pět minut mimo hru.

22. minuta - Budyňský hráč fauluje, náš hráč vidí žlutou kartu. Míša Gunar vidí od hlavního arbitra žlutý kartonek za nějakou slovní poznámku k předchozímu kontaktu hráčů.

23. - 45. minuta - První poločas je dohráván bez výraznějších gólových šancí. Hráčí domácí Viktorie, především sniper Řepík přidává další ostrý zákrok na Razáka, opět bez žlutého ohodnocení.

45. minuta - Poločas !!! Hráči odcházejí do kabin s jednogólovým náskokem. Do druhé půle jsou nabádání trenérem Václavem Kejřem k rychlému vstřelení branky, která by přinesla klid na kopačky.

65. minuta - Hřiště opouští Marek Šebesta a nahrazuje ho Jára Fáry

76. minuta - Míša Gunar je dalším, kdo dnes ukončil své působení v EL Clásicu, nahrazuje ho Dominik Huja

84. minuta - Poslední střídání !!! Ríša Zelinka po zranění naskakuje do hry za Filipa Kajetána

90. minuta - Poslední vteřinky zápasu a mohlo být srovnáno. Stoper Budyně, který dohrával v závěru na hrotu dostal balon za obranu, golman Fiala vyběhl mimo pokutové území a nedokázal balon hlavou odhlavičkovat pryč. Balon se tak dostal na kopačky domácího hráče a ten jej posunul do prázdné branky. Fiala se ale dokázal vrátit a z brankové čáry balon vykopává na roh !!!! VAŠEK FIALA TAK PO CHYBĚ PŘEDVEDL VYNIKAJÍCÍ ZÁKROK, KTERÝ MU MŮŽE ZÁVIDĚT I TŘEBA PETR ČECH !!! TÍMTO ZÁKROKEM TAK UDRŽEL VÍTĚZSTVÍ NAŠEHO TÝMU 1:0 A BUDYNI JSME TAK VRÁTILI PODZIMNÍ PORÁŽKU !!!!

 

 

 

 

Diskuze

..

Škoba | 09.06.2010

Náhoda to nebyla vyhráli ti lepší ale rozbor je vybornej akorát Řepík po tom druhém zákroku na Razyho dostal žlutou ale jinak goood :)

Re: ..

Wendyzz | 10.06.2010

Jj to už taky vim, ale tak nevadí no, takhle to vypadá lépe :-D

..

Škoba | 06.06.2010

To byla jen NÁHODA :D bané byl to dobrý zápas :)

Re: ..

Wendyzz | 06.06.2010

Náhoda :-D ... to už jsem u hodně lidí slyšel dnes :-D ... match to nebyl nic moc, za to béčko jsem si zahrál víc :-D

Přidat nový příspěvek