V Žernosekách jsme viděli, jak se zachraňuje přebor !!! Hodně mizerný výkon sudího nás připravil o body !!!

01.05.2011 22:08

Svěřenci Václava Kejře zajížději v dalším kole na půdu Velkých Žernosek bojujících o záchranu v okresním přeboru. Oproti minulým utkáním udělal trenér Kejř změnu na postu brankáře, jenž na místo Fialy chytal Pavel Hausner, golman žáků. Vašek Fiala se postavil do středu zálohy vedle Holuba místo Tajče, jenž do zápasu nezasáhl.

Sestava : Hausner - Zelinka, Fáry, Razák, Ryska - Šebesta, Fiala, Holub, Bučo - Huja, Pilař

Náhradník : Podaný

ŽK: Ryska, Holub

ČK: Šebesta

 

Rozbor :

29. minuta - Sudí doposud pískal celkem dobře, avšak co neodpískal nyní dostalo k údivu i domácí příznivce. Dominik Huja se řítil sám na golmana, když ho ve vápně zastavil obránce domácích nedovoleným způsobem a to stažením za dres. Zprvu asi sudí chtěl penaltu odpískat, ale pak nepochopitelně jen ukázal, aby se náš forward zvedal. Obrovská chyba sudího !!!

35. minuta - PILAŘŘŘŘŘŘ GÓL !!! Radek Pilař potvrdil pověst gólového bombarďáka a deset minut před koncem otevřel skore na 1:0 !!!!

42. minuta - Sudí zhruba od 29. minuty začal výrazně nadržovat domácímu mužstvu. U našich hráčů už tak začala pracovat výrazně nervová soustava ... Marek Šebesta měl poznámku k rozhodčímu a ten mu ukázal červenou kartu !

45. minuta - Poločas je dohrávám v bojovném stylu....

50. minuta - A JE SROVNÁNO ! Domácí dostali sebevědomí a po akci, jenž Razák nedokázal jako poslední hráč zastavit, domácí srovnávají !!!

55. minuta - Jirka Ryska vidí žlutou kartu .... hra se hodně přiostřuje !

62. minuta - Další chyba sudího ! Útočník domácích se motal ve vápně až padl k zemi a jelikož v té době okolo něj byli naši dva hráči, nařizuje pokutový kop ! Ve vápně probíhá diskuze se sudím, ten ale je o penaltě přesvědčen.

63. minuta - Penalta proměněna 2:1 !!!

73. minuta - Naši hráči jsou znechuceni tím, jak zápas vypadá a tak po chybě inkasujeme na 3:1 !!!

75. minuta - Odchází Jirka Ryska a nastupuje MÓÓÓÓZART VAŠEK PODANÝ !!!!

79. minuta - Vašek Holub byl u čáry faulován a následně začala strkanice s ním a faulujícím hráčem. Sudí si oba dva zavolal k sobě na kobereček. Holub měl však k sudímu ještě nějakou výtku a tak vidí žlutý kartonek !

86. minuta - Ve hře se podstupuje nyní hodně osobních soubojů, pomezní domácích už nás do šance nepouští a tak po špatném sehrání offside systému dostáváme na 4:1 !!!!

88. minuta - Radek Pilař udělal krásný průnik po pravé straně až do vápna, kde byl sestřelen domácím obráncem. Sudí neuděluje žádnou kartu, ale penaltu nařizuje...... Václav Fiala penaltu proměňuje a dává tak konečnou podobu skore 4:2 !!!

 

--- K dnešnímu utkání těžko psán nějaký souhrn, kdo byl na utkání, viděl co se v Žernosekách dělo. Domácí se potřebují zachránit, nám byla upřena penalta a z toho také vypramenila i červená Marka Šebesty ---