Žáci stále bez prohry kráčejí k titulu v soutěži !!! Dnes si hladce poradili na domácí půdě s Lounky-Chodouny !!!

07.05.2011 16:05

Naši žáci dnes přivítali na domácí půdě celek Lounky-Chodouny. Náš tým šel do zápasu jako favorit a to se také potvrdilo. Po poločase jsme vedli 3:0 a ve druhé půli jsme dali branek šest. Celkově tak žáci vyhráli rozdílem třídy 9:0 !!!

Je velmi pěkné vidět, že naši žáci bojují do posledních minut i za stavu, když už mají výhru jistou a fotbal ve Mšeně má tak budoucnost. Je třeba ale vyzdvihnout i to, že se do sestavy žáků dostávají pomalu hráči naší fotbalové školky a nevedou si vůbec špatně.

Žákům dnes chyběl kanonýr Bučo, který na jaře tápe a tak je takto vysoká výhra ještě cennější. Nejhezčí branku v utkání dal asi kapitán Jára Fáry, který z těžkého úhlu zakroutil krásně balon ke vzdálenější tyči.

----

ŽÁCI TAK I PO TOMTO DUELU DRŽÍ UŽ 18 ZÁPASŮ NEPORAZITELNOST !!! I PŘESTO, ŽE JEŠTĚ NEPROHRÁLI JSOU PŘED NIMI O TŘI BODY BORCI Z VĚDOMICKÉ SAHARY. TI ALE MAJÍ PŘÍŠTÍ ZÁPAS VOLNO, TAKŽE POKUD NAŠI KLUCI DOKÁŽOU V BŘÍZE VYHRÁT ... . JSME PRVNÍ NA SKORE A O MISTROVSKÉM TITULU V TÉTO SOUTĚŽI SE TAK PRAVDĚPODOBNĚ ROZHODNE VE VZÁJEMNÉM ZÁPASE !!!!